11 Ağustos 2016 Perşembe

MOBİLYA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

  Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken birçok önemli nokta vardır. Öncelikle mobilyanın evin genel dekorasyonuna ve renklerine uyumlu olması germektedir. Ayrıca kullanım alışkanlıkları ve hayat tarzına göre de mobilyaların tarzının seçilmesi gerekmektedir. Örneğin kalabalık ve çocuklu evlerinizde açık renk koltuklar pek tavsiye edilmemektedir. Çünkü temizlik açısından pek kullanışlı bulunmamaktadır. Evinizde kedi, köpek gibi evcil hayvan besleyenlerin de koltuklarını daha sağlam kumaşlı olanlardan tercih etmesi önerilmektedir. Kolaylıkla temizlenebilen kumaşlar tercih edilmelidir. Koltuklarınızı bu tür kumaşlarla kaplı olanlardan seçmeniz hem temizlik açısından kolaylık, hem de koltuklarınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Mobilya seçiminde diğer önemli bir husus ise sağlamlığının kontrol edilmesi gerekir. Sağlamlığına kanaat getiremediğiniz mobilyaları almanız ekonomik açıdan sizi anlık rahatlatsa da kısa bir süre sonra hem konfor açısından hem de ekonomik açıdan zorlayacaktır.

 Ayrıca günümüzün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz mobilyalarımızı alırken sertifikalarına bakmamız gerekir. Mobilyalarda kullanılan cilalar ve boyalar zararlı kimyasal maddeler içerebilir. Bu durum da hava yolu ile ya da temas ederek bu maddeler vücuda geçer ve olumsuz etkilere sebep olabilir. Bu sebeple alınan mobilyaların sertifikalarına mutlaka bakılmalıdır. Üretiminde doğal boya ve cila kullanılan mobilyaları tercih edilmelidir. Aynı şekilde mobilyada kullanılan kumaşların ve kumaş boyalarının da doğal olması tercih sebebi olmalıdır. Seçilen mobilyalar taşıma kapasitesi ile doğru orantılı olmalıdır. Mobilyalar rahat edilemeyecek darlıkta ya da dayanıksız olmamalıdır. Belli bir esnekliğe sahip olmalıdır. Sık temizlemeye uygun ve sağlıklı malzemeden yapılmış, köşe ve kenar detayları kolayca kir birikmesine ve mikrop üremesine olanak vermeyecek şekilde tasarlanmalıdır. Menteşe ve ray gibi teknik aksesuarların kalitesi de çok önemlidir. Bu gibi malzemelerin de kalitelerine dikkat etmek gerekir. GESD mobilya, mimari iç tasarımların ,modern mobilya Ankara'da tercih edilen adresi olmaya devam ediyor. Üretilen 3 lü modern kanepe,2 li modern kanepe seçeneğini dışında özel mekanlar için farklı kavis ve eğimlerde dizayn edilebiliyor.

 GESD Konsept, Modern Mobilya, Avangart Mobilya ve Kişiye özel tasarımlar yanında, Mimari destek ve projelendirme yaparak, kaliteden ödün vermeden evinize ve bütçenize uygun şekilde mekânlarınızı daha sıcak, samimi ve rahat ortamlar haline getirerek siz değerli müşterilerimizin mutluluklarını paylaşmaktadır. http://gesd.com.tr/ana-sayfa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder