3 Ağustos 2016 Çarşamba

EV DEKORASYONU ÖNERİLERİ

 Ev dekorasyonunda vintage esintiler isteyenler, küçük eskitme detaylar ile vintage ev dekorasyon görüntüsünü yakalayabilmektedirler. Tüm eşyaları değiştirmenize, ekstra masraflar çıkarmanıza hiç gerek yoktur. Bir vazo bir çerçeve ile de eskitme vintage ve country dekorasyonlar elde edebilirsiniz.

 Yatak odası dekorasyonunda olan ferforje yatak başlıklarının eskitme olması vintage tarza örnektir. Ev dekorasyonunda duvar kâğıtlarının da rolü büyüktür. Tek bir duvarı kaplayarak odanın havasını birden değiştirebilmeniz mümkün olmaktadır. Salon dekorasyonunda eski bir tip saati ön planda tutarak duvarın dekorasyonu tamamlamış oluruz. Berjer sandalyeleri de eski klasik stilde tercih edersek bu detaylar ile salonun dekorasyonun da vintage esintileri yakalamış oluruz. Küçük dolabınıza perde ekleyerek, üzerine eski bir bavul yerleştirerek ve hemen yanına eskitme bir pano asarak da vintage ev dekorasyonu yakalanmış olmaktadır. Mutfakta, vintage ev dekorasyonu görüntüsü, kırmızı beyaz kareli perdeler ile elde edilebilir. Çiçek ve fincan rafı da bu stile çok uygun olursa bir bütünlük sağlanmış bulunur.

 Sıcak renkler ev dekorasyonuna samimiyet katar. Kırmızı ve beyazın müthiş uyumu ile ev dekorasyonunda, beyaz rengin en trend olduğu yılda bulunmaktayız. Artık yavaş yavaş ahşap renginin doğallığına geçiş yapmamız gerekiyor. Ev dekorasyonunda ahşap renginin ve beyazın uyumu göz doldurmaktadır. Sıcak, samimi dekorasyon isteyenlere marine dekoru güzel bir örnek teşkil eder. Mavi ahşap şifonyer ile piti kareli lacivert ve beyazı kombinleyerek, ev dekorasyonunuzu marine stilinde dekore edebilirsiniz. Rüstik de ev dekorasyonun vazgeçilmez unsurudur. Şık bir avize, klasik beyaz berjerler, siyah rengin asaleti, dekorasyonda klasik mobilyalar olmazsa olmazlardandır. Yine ahşap ve beyaz uyumu da vazgeçilmezler arasında yerini almaktadır. Ev dekorasyonunda ahşap rengini mutlaka evinizin bir köşesinde kombinlemeniz gerekmektedir. Kırmızı rengi ev dekorasyonuna uyarlamak en kolayıdır. Ahşap rengi, beyaz ve kırmızı rengi kombinleyerek müthiş sıcak bir ev ortamı yaratmanız mümkündür. Özellikle oturma odalarınızın dekorasyonunda tercih edebilirsiniz. Vintage ve country stilinde bir yatak odası dekorasyonu da tercih edebilirsiniz. Bu tarzın mobilyalar mat beyaz ahşap olmalıdır. Parlak olmamaları bu dekorasyonun ana kuralıdır. Duvar kâğıtları ile beyazın ışığını kırarak sizlerde uygulayabilirsiniz. Country stilinde çiçekli bir yatak odası dekorasyonu ile hem çiçekleri kullanabilir hem de odayı çiçekler ile boğmayarak güzel bir tarz elde edebilirsiniz.

 Eğer ev dekorasyonunuz beyaz tonlarda ise, evinizin mutlaka baskın bir ikinci renge ihtiyacı olacaktır. Kırmızı, mürdüm, pembe gibi baskın renkleri tercih etmeniz gerekmektedir. Örnek alınabilecek projeler için tıklayınız İletişime geçmek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder